tirsdag 21. juni 2011

Chris medina


Sitter å hører på Chris Medina og blir nok en gang fascinert over hans utrolig flotte stemme og jeg blir rørt til tårer.
Den kjærligheten han viser oppi den tragiske hendelsen er ubeskrivelig.

For de som ikke kjenner til Chris Medina og hans historie så kan jeg si at det er en utrolig sterk historie om to unge mennesker og deres kjærlighet.

Chris Medina (født 1984) er en amerikansk sanger/artist fra Chicago, Illinois.
Medina var deltaker i programmet American Idol (sesong 10, 2011). Dagen etter, 25. februar 2011, ga Medina ut en singel med tittelen What Are Words. Sangen er inspirert av hans forlovede, Juliana Ramos, som fikk alvorlig hjerneskade etter en bilulykke 2. oktober 2009 og hans valg om å være der for henne etter ulykken. Sangen gjorde det sterkt i flere land .Chris Medinas American Idol-audition fant sted i Milwaukee 2. oktober 2010 (ett år etter forlovedens ulykke). På audition fremførte Medina sangen «Breakeven», orginalt fremført av The Script. .
Sangen «What Are Words» ble skrevet av Grammy-vinner Rodney Jerkins og norske Andre Lindal.


Heldigvis er Juliana bedre, men hun har en lang vei igjen om hun skal bli den hun var før ulykken. Nå er ikke jeg hennes lege og kan ikke si om hun noen gang vil bli den samme og hvilken fremtid hun kan forvente seg. Men utifra historien så kan enn jo se at hun har hatt stor fremgang.
Våkne opp ifra koma og se at mannen som fridde til henne fortsatt sitter der. Det er det respekt av

Nå skal jeg ikke kritisere alle andre menn, for det er mange andre som hadde gjort det samme, men det er og en del som hadde snudd ryggen til.

Historien får meg til å tenke litt på hva jeg hadde gjort om det samme hadde skjedd meg.
Hva om min kjære kom utfor en ulykke og ble hardt skadet.
Det måtte ha vært det aller verste som kunne ha skjedd meg.
Om min store kjærlighet ble liggende i koma og at det var en mulighet for at han aldri ville våkne igjen.

Hva ville jeg ha gjort?
Fått panikk?

Det er sånne ting enn ikke skal tenke på, men jeg klarer ikke helt å bli kvitt de tankene i dag.
For livet er så sårt og alt kan bli snudd opp ned på et sekund.
Hva om jeg kom ut for en ulykke.
Hva ville min kjære gjort?
Sviktet meg?
Sendt meg på et hjem og startet et nytt liv uten meg.

Ville jeg ha blitt liggende i en seng på et 6 manns rom å bare stirre i taket uten noen form for kontakt med omverdenen?

Vi som traff hverandre for 13 år siden og ble storm forelsket og har beholdt forelskelsen enda..ville en ulykke ha ødelagt hele kjærligheten?

Han har ikke sviktet meg nå..enda jeg har fått en psykisk lidelse.
Han har stått ved min side ifra det startet og har hele tiden lovet å ikke svikte meg.
Men om jeg skulle bli invalid er det en litt større utfordring kanskje??
Hva ville du ha gjortJeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.BlogglistenFollow my blog with bloglovin

1 kommentar:

funky_uncle sa...

Jeg tror psykiske lidelser kan være vanskeligere for de pårørende enn de fysiske. Har du vondt i ryggen kan ektefellen ta støvsugingen for deg. Det er verre om problemet er at du ikke klarer å stå opp fordi alt er svart. Det er kanskje spesielt vanskelig for menn å være vitne til det. Så du er nok heldig med din kjære!

(det er jeg også)