lørdag 9. november 2013

2013

 Det er nesten ikke til å tro..nesten et år uten å blogge. Mye har skjedd siden sist både på godt og vondt. En stor ting er at jeg ble nødt til å si opp min jobb i februar pga det ikke lengre gikk å fungere 100 % med min bipolare diagnose/ lidelse.
Vet ikke helt hva jeg skrive om det å si opp etter nesten 10 år. En tøff avgjørelse som ble tatt av meg, fastlegen og nav på et møte i starten av februar. De første ukene etterpå var grusome, og den dag i dag savner jeg plassen og folkene.
Bipolar kurset jeg gikk på i sammen med gubben er nå over. Vi er tre par som har fortsatt litt på egenhånd...møtes ca anne hver mnd og prater litt i sammen om hvordan det går og om alt annet som skjer i våres verden :-)
Det er 4 mennesker som jeg har blitt godt kjent med på disse årene og jeg er virkelig glad for å se de igjen og det å også legge merke til fremgangen de har hatt siden vi møttes for første gang er helt enorm.
Vil nok og tro at jeg har hatt en fremgang nå som jeg ikke lengre er i jobb. Hverdagen er ikke lengre så preget av stress og formen er mer stabil.
Jeg er nesten medisin fri. Har bare litt sovedop som jeg bruker innimellom når det blir helt ille.
Sånn som nå..er inne i en periode der jeg nok er litt høy, men blir nok dempet pga jern og blodprosenten nok en gang er lav og må behandles.
Jeg som i mange år forbannet medisinene for at de tullet med jern og blodprosent...tydelig ikke medisinene sin feil siden jeg nå er blod og jern fattig igjen.

Nye vennskap er stiftet i 2013 og for første gang merker jeg at jeg ikke er helt åpen med at jeg har en bipolar diagnose. Vil heller la de bli kjent med meg før jeg legger ut min bakside.

Jeg er forsatt sur og bitter for at jeg fikk diagnosen bipolar lidelse. Føles fortsatt så urettferdig, men sammenlignet med andres problemer så blir mine små i forhold.

Har fått nytt familiemedlem..en liten skjønn hvit hund som har sjarmert både matmor og matfar ifra første dagen han kom hit.


Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart! Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat. Blogglisten Follow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Anonym sa...

Kjekt at du oppdaterer litt igjen. Kan tenke meg at det var kjipt å slutte i jobben, men om det likevel fører til at hverdagen din er litt bedre, så er det jo bra da.
Nye vennskap er fint, og også trivelig å holde på gamle bekjente :)

Dine problemer blir ikke mindre fordi andre sliter mer. De blir ikke mindre problematisk for deg av den grunn husk. For deg er dine problemer mer enn nok. Do not belittle yourself.

<3