mandag 3. oktober 2011

Dødsdom


ok..overskriften var kanskje litt dramatisk, men nå er det sånn at jeg har fått brev i posten om å møte på et dialogmøte med Nav, bedriftshelsetjensten og arbeidsgiver.
Fastlegen er og tilkallt, men jeg vet ikke om han kommer.
Fy søren som jeg gruer meg..dialogmøte..flere som skal sitte i sammen med meg å diskutere "meg" og min tilstand..om jeg kan jobbe osv..
Har aldri vært på et sånnt møte før, men det føles som en rettsak.
Der jeg er den tiltalte.Skulle bare ønske at tiden gikk litt fortere og at møte kunne bli overstått fort.
Det jeg frykter mest er å bli trengt opp i et hjørne og at jeg begynner å bite ifra meg..da har jeg en tedens til å si alt for mye dumt og ingenting henger på greip.
Ikke kjenner jeg noen andre som har vært på slike møte før som jeg kan rådføre meg med..høre hva som blir sagt..hva blir foreslått..
Er Nav strenge og kjører sitt løp uten å høre på meg.
Vil de tvinge meg tilbake på jobb før jeg selv er klar.


Jeg skulle hatt med en egen livvakt som kunne ha passet på meg..gått i midten når det røynet på og en lege som kunne ha gitt meg beroligende sånn at jeg oppføret meg fint og at pulsen ikke ble så alt for høy

Hva blir dommen av møte? Sitter jeg igjen som den store stygge ulven?
Så mange spørsmål jeg har....og dæven jeg gruer meg nå
Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.BlogglistenFollow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Anonym sa...

OMG, høres ut som et skummelt møte. Meeeen, håper ikke at det blir så skummelt da..det må jo bare være en tilrettelegging for deg, til det beste for deg liksom?
Skulle gjerne vært livvakten din altså, men det måtte jo selvsagt komme akkurat nå som jeg skal på Modum da...typisk...
Masse lykke til.

<3