torsdag 6. oktober 2011

Det gikk bra :-)


Maks to timer med søvn i natt og så på møte som jeg hadde gruet meg til i nesten 3 uker.
Magen og nervene krøllet seg i det jeg svingte inn på parkeringsplassen og innså at det kun var en halvtime igjen før dialog møtet skulle begynne.
Skrev meg inn og lusket meg gjennom bygget for å komme til avdelingen min.
Kjente at det var godt å sette seg ned å få summet seg litt.
En stund siden sist jeg satt ved pulten min så det kjentes litt rart ut å sette seg ned igjen uten å skru på dataen.

Fikk snakket med lederen min og ei annen som skulle være med på møte noen minutter før folkene ifra nav og bedriftshelsetjenesten kom.
Godt å få hilse på hun som forklarte meg litt hva som var hensikten med møte og hvem som skulle komme og at det ikke ville bli noe de skulle presse meg til osv...

Den største frykten min har vært at de skulle presse meg til noe jeg selv ikke ønsker og ikke annet enn å gi etter for presset.
Det hadde hverken jeg eller jobben tjent på i lengden.
Det beste er å være ærlig å legge kortene på bordet.
Si hvordan det er.

Noen minutter senere kom det ei dame ifra nav og ei ifra bedriftshelsetjenesten og etter å ha hilset på hverandre satt vi i gang møte.
De spurte meg først om jeg hadde noe jeg ville si eller noe jeg tenkte på og jeg fikk sagt litt.
Fikk forklart at dette var et møte jeg hadde gruet meg til lenge og at jeg hadde fått hjelp av jæren dps på tirsdag for å klare å sortere tankene ang møte.
Den ene lederen på jæren dps skrev og ned masse stikkord til meg på et ark som jeg hadde med meg i veska om jeg skulle begynne å bli usikker.

Det ble sagt en hel del under møte og jeg skal ikke dra frem alt her.., men jeg hadde forventet litt på forhånd hva som ville bli sagt og når tingene ble nevnt så kunne jeg heldigvis svare for meg på en voksen måte og ikke skrike ut i panikk.

Tror selve møte varte i en halvtime og jeg ble en hel del klokere , men har fått noen nye spørsmål som nå fastlegen og nav må hjelpe meg med.
Det viktigste er at : DET GIKK BRA :-)

Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.BlogglistenFollow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Anonym sa...

Hurra,godt å høre at det gikk bra :D

<3