mandag 10. desember 2012

Wow...en oppdatering var kanskje på tide

Er lenge siden jeg har blogget nå.
Blir så alt for sjelden..skal virkelig prøve å ta meg i sammen og bli flinkere nå fremover.

Er ikke så veldig mye spennendes som skjer i livet mitt for tiden. Har startet å jobbe litt igjen for å se hvordan det går og prøve å finne ut hva jeg kan jobbe med og hvor mye jeg tåler før jeg blir stressa.
Synd å si stressa når jeg enda er så ung og har mange gode år fremover der jeg burde ha kunne jobbet 100 % med et smil og uten å tenke over at humøret vil tulle seg til.

Har mange tanker ang jobb og fremtid og er veldig spent på om det jeg nå gjør er det rette for meg eller om jeg må stikke meg ut en ny vei å gå.
Om det bare hadde vært en bruksanvisning med livet så hadde tingene vært så mye enklere.

Enkelte dager stråler jeg av glede og fosser nesten over av energi, mens andre dager jeg mer tilbaketrukken og føler meg kaputt.

Har fått vært utrolig sosial de siste ukene og det føles deiligt. Finne på masse kjekke ting og le i sammen med familien og venner er nok den beste terapien jeg kan komme på for min del.
Gir meg så mye å kunne være meg og ikke den syke jenta som stadig gjemmer seg i sofaen med teppe over seg.

Denne julen er jeg ikke så fokusert på det matrielle (skrev jeg det rett :-) ? ) , men heller prøve å finne på en god gjerning som kan glede andre.
Beste følelsen er å se andre bli gla over noe enn selv har gjort for de.
Enten en koselig tekstmelding, et besøk med en blomst, et hjemmelaget kort eller lys..skal igrunnen ikke så mye til.
Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart! Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat. Blogglisten Follow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Anonym sa...

Woohoo, lyd fra frøkna jo. Så bra at du jobber litt da, og at du er masse sosial.
Jula handler jo egentlig om andre ting enn det materialistiske, men for mange er gavene det aller viktigste med jula..nesten tragisk..

<3