tirsdag 5. april 2011

Tannverk til pest og plage

Etter lange dager og netter med smerter ser det endelig ut som om det er i ferd med å forsvinne.
Fredag og lørdag begynnte en liten tannverk å melde seg og søndag sa det bare pang.
Lå mer eller mindre rett ut hele dagen og måtte ty til smertestillende om kvelden.
I know..kunne tatt smertestillende for lenge siden, men har en liten regel om å vente litt å se om det ikke går naturlig over før jeg propper i meg piller.
Gubben kom med de to siste ibux`ene på søndags kveld og jeg slukte de og kunne nyte noen smerte frie timer resten av søndagen.
Midt på natten våknet jeg og det banket og herjet i hode ..ingen flere piller hjemme og ingen butikker er åpne klokka 3 på natten så jeg røsket tak i gubben og fikk han i bilen og til nærmeste bensinstasjon for å kjøpe dop.
Oh slengte nedpå to piller og ventet i spenning på at smerten skulle gi seg og i 4 tiden kunne jeg legge meg nedpå igjen for å så våkne klokka 7 av store smerter.
Det første jeg gjorde klokka 8 mandags morgen var å ringe tannlegen og få en akutt time..fikk komme til tannlegen kvart over 12 og skal si timene sneglet seg av gårde og det banket og herjet i tannen og hode.

Tannlegen klarte ikke å finne noe hull på tannen så i første omgang ble jeg satt på pencilin kur i håp om at det skulle hjelpe.
Viss ikke måtte jeg komme tilbake og enten trekke tannen eller ta ny rotfylling.
Skulle jeg ha ny rotfylling måtte jeg bli henvist til spesialist så gjett om jeg krysset fingrene for at pencilinen skulle funke.
Klemte nedpå med ibux og paracet og til min fortvilelse dempet de ikke lengre smerten.
Inn på nettet og leste om kjerring råd og gubben ble nok en gang sendt ut på shopping..denne gangen var det malt nellik.
Smørte på tannen og drakket et glass med nellik blandet ut i vann.
Fy søren så det smakte og det verket 1000 ganger mer enn det noen gang hadde gjort..og hurra ingen smertestillende funket.
Snufset litt og fant sengen i håp om å få sove noen timer.
Ut på kvelden ble jeg så desperat at vi forsøkte å få tak i tannlegevakt i Rogaland, fant to i Stavanger, den ene tok ikke telefonen og den andre hadde tid..hurra hjelpen er tilstede når enn trenger det.
Heldigvis er hadde svigerinnen min sterke smertestillende hjemme og gubben ble for 3 gang sendt ut..lol
Kom hjem med noen dynamitt piller som hjalp mot smerten og slo meg helt ut..sov i hele natt og meste parten av dagen i dag.
Pencelinen ser heldigvis ut til å fungere for i dag har det vært moderat med smerter og heldigvis ikke i tannen..bare litt i tinningen og det vil nok og gi seg til slutt..

Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.BlogglistenFollow my blog with bloglovin

2 kommentarer:

Anonym sa...

BELIEVE ME,jeg VET hvordan du har det. Jeg har slitt meg gjennom mange dager og timer med tannverk...Håper virkelig at du får fikset det,for det er et helvete å gå rundt med tannverk.

good løkk!

klem <3

byLivA sa...

Stakkars lille vennen! Go bedring :-))