tirsdag 21. desember 2010

Livet..

Livet...så lett for noen , men akk så vanskelig for andre.
Alle er vi forskjellige og våres meninger, oppfattelser og holdning er så ulik selv om enkelte kan være ganske så like på enkelte ting.
Hvorfor er du så negativ i bloggen fikk jeg spørsmål om i dag.
Vel, beklager viss jeg er negativ..jeg beskriver bare min hverdag og hvordan jeg har det.
Mange har det mye verre enn mer på mange områder og igrunnen så har jeg ingenting å sutre over.
Livet mitt er et godt liv, men med en bismak av tankekaos, dårlige blodprøveresultater som gjør meg urolig og lei.
Etter lang tid innen helsesystemet så er det lov å være lei..ingen ønsker vel å være syk

Hadde en flott dag på jobb i dag med julefrokost og utdeling av pakke...og jeg bare kjenner hvor mye jeg savner min gode gamle hverdag.
Jeg ser nok helt normal ut når du ser meg, men det er vanskelig å se at jeg svimler når jeg sitter stille på en stol og bare slapper av.
Jeg smiler og ler når jeg er ute, men ingen vet at jeg har sovet i 10-14 timer for å faktisk ha krefter til å være deltagig i noen timer.
I natt har jeg sovet mange timer for å være våken og opplagt til noen timer på jobb, da jeg kom hjem sov jeg ifra 3 til 8 og nå er jeg på vei ut i sengen igjen.
Nå savner jeg nesten den tiden jeg kunne sitte våken hele natten og være et lyn på dagen tiltross for lite søvn.

Skal til legen i morgen..håper at han kan bidra med noen gode nyheter nå i julen.

Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.BlogglistenFollow my blog with bloglovin

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du er ikke bestandig negativ i bloggen din,den som spør om noe sånt kan ikke ha lest hele bloggen. Alle har gode og dårlige perioder,og da blir bloggen deretter også.

Lykke til i morgen :)

klem

byLivA sa...

Bloggen din er et herlig sammensurium av fantastisk humoristiske og noen litt tristere beskrivelser av din hverdag. Føler med deg når du har det vondt og gleder meg sammen med deg når du har det bedre:-) Du er jo bare helt fantastisk! Kjempe glad ideg!!!