onsdag 10. oktober 2018

Forandring fryder

Endelig et innlegg som ikke er negativt..eller jo litt negativt siden jeg burde sovet nå, og ikke sittet å glodd på skjermen. Det har bare skjedd så mye og fortsatt skjer mye. Hode er litt i surr, men på en god måte.
Endelig er vi i gang med garderobeskapene. To gamle skap og to kommoder ble fjernet og totalt fire meter med nye skap satt inn. De nye er 236 cm og rommer betraktelig mye mer enn de gamle som var 206 høye.
Så utrolig glad for hjelpen vi har fått av en kamerat til å bære, montere og kaste ut det gamle.
I dag var vi på IKEA å kjøpte innredningen som skal monteres i morgen. Kjenner at det skal bli godt å få klær på plass i skapene. Slippe å lete seg igjennom et berg av klær som er samlet i en sofa.
Fått litt energi til å rydde opp i stuen og gangen. Pynte litt og kaste gammelt rot
Inn med blått...min nye favoritt farge :-)
Forandring fryder, og så kjekt å pynte når gubben ser at jeg er i god form. Han er alltid på vakt. Redd for at jeg skal bli dårlig. Har forklart at livet kan ikke stoppe opp bare pga en diagnose.
Livet må fortsette ❤️
Har og vært så heldig å fått passet på en hund i noen dager. En sjarmør som har vært her før og forhåpentligvis kommer tilbake så vi kan skjemme han ut. Det er det vi gjør, enten det er barn eller dyr som kommer her...vi koser oss og skjenmer de ut
Follow my blog with bloglovin

Ingen kommentarer: