torsdag 8. april 2010

Endelig jobb igjen

Endelig fikk jeg komme meg i litt normal status.
Startet dagen med å reise på jobb der jeg var i møte og fikk hjulpet en del andre som trengte min hjelp..deiligt å være til nytte...enda mer deiligt å se smil rundt seg.
Ingenting er som å komme seg på jobb å møte de enn jobber i sammen med og kunder enten via telefon eller ansikt til ansikt.
Møte jeg hadde gruet meg til gikk igrunnen veldig fint. Jeg hadde forsøkt å ikke tenke så alt for mye på det i påsken, men det gikk så fint og jeg er kjempe glad for at det er over for denne gangen. Heldigvis er ikke min leder den strenger skumle typen som enn er redd for å snakke med.

Så var det jo legetime i sammen med gubben. Gubben fikk møte overlegen for første gang og hadde allerede klar et par spørsmål før vi reiste. Han og overlegen fikk snakket litt i sammen og jeg tror gubben hadde god utbytte av det.. han sa iallefall at han var litt klokere da han reiste derifra. Overlegen forklarte litt ang manisk periode og depressiv periode ..gubben lo godt da overlegen sa at ved en manisk periode så kunne pasienten ofte finne på ting som var litt på tryne i andres øyner. Det var visst noe som han kjente godt igjen. Fikk diskutert litt ang dop og hvordan jeg nå føler meg etter å ha økt medisinene.
Trøtt, kvalm, svimmel, glemst, vims og drikker mer vann pga jeg er mye mer tørst nå.
Noe av det kunne skyldes medisinene mens andre ting igjen kunne være av for lav blodprosent.
Jeg fikk med meg et nytt blodprøveskjema som jeg skal ta på mandag..har et liggende ifra før og får nok et nytt i morgen . Så på mandag kommer jeg med tre blodprøveskjema. Undrer på om jeg kommer til å ha mer blod igjen i kroppen etter at de har fyllt opp alle rørene som skal fylles.
Jeg er stuptrøtt for tiden, men sliter med å få sove.
Jeg skal diskutere en ny sovemedisin med fastlegen i morgen for å se hva han sier. Overlegen var litt usikker og ville at fastlegen skulle gjøre en bedømming ang det.
Gi meg hva som helst...jeg sover ikke.
Sitter nå å blogger full av innsovningsdop, men er fortsatt lysvåken samtidig som jeg er trøtt.

Hjemme fikk jeg endelig ryddet litt...kleshaugen var stor som et fjell.
Godt å få den ut av stuen og inn i skapet der den skal være. Klesvask tar aldri slutt ...

Møtte A. idag og fikk filmet litt mer. Utrolig spennendes å se hvordan det hele fungerer.
A. har så full kontroll på alt og har masse gode forslag å komme med.
Blir målløs av beundring. Hun er så utrolig flink og behagelig å jobbe med.
Det er tøffere enn hva jeg hadde trodd..gamle ting blir rippet opp igjen og jeg blir minnet om hvordan jeg har det når jeg ikke er på topp. Ubehagelige følelser kommer frem og jeg blir sittende når vi er ferdige å tenke over alt som har skjedd. Tror det kan være positiv for da kan jeg jobbe med meg og den jeg er
Hun har til og med overført musikk på Spotify som jeg kan lytte til....aaaaaaaaaaaaaaaaaww så fin musikk.
I love Vamp sangen som hun har sendt..
Bare kos dette

Avsluttet dagen med et besøk hos de gamle...mamma var på jobb, men papsen var hjemme og jeg hadde lovet å hjelpe han med dataen. Tror han og ble fornøyd med det vi fikk gjort mens jeg var der.

Til slutt må jeg jo bare nevne at A. har utstyrt meg med et eget kamera som jeg skal lage video blogg av...oi oi jeg kan komme til å si mye når jeg først åpner munnen.. godt at hun er et geni innen redigering :-))

Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


Blogglisten


Follow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

det er ikke alltid man gleder seg til å begynne på jobb igjen etter å hatt fri så lenge,men som regel går det jo greit selv om man kanskje ikke tror at det skal gjøre det..

så bra at gubbe fikk svar på en del ting han lurte på da,for det er ikke alltid like enkelt å kunne forklare selv hvorfor ting er som de er..

gleder meg til å se videoen som du holde på meg!

ønsker deg en fin dag :)

klem