mandag 21. juni 2010

Hjemme igjen

Som en kvinnelig utgave av Homer Simpsons har jeg danset mellom hyllene på diverse shoppingsenter i Danmark og Tyskland.
Fylt opp den ene handlevognen etter den andre, mens gubben har sprunget etter og hatt tusen gode forklaringer for at jeg ikke skal kjøpe unyttige ting.
Han har dessverre sett bilde på bloggen min av solbrillene så jeg kunne ikke lengre bortforklare at jeg ikke har solbriller.
Jeg svinser og danser lykkelig og ser ut verdens flotteste par med solbriller, men så springer gubben etter og setter det strenge blikket på meg.
Etter litt overtalelse så ender jeg opp med solbrillene..
Så svinser jeg glad og lykkelig videre og oppdager en spennendes vinflaske.
Gubben springer etter og kommer med en bemerkning om at det allerede er 16 flasker med vin i bilen og jeg må tenke på at vi skal igjennom tollen… etter litt overtalelse så ender jeg opp med den flasken og..

Akk gubbe om du bare kunne ha tuslet stille og rolig bak eller tatt deg en lang røyk på utsiden så hadde jeg sluppet all den forhandlingen med deg J

Alt vi har opplevd..

Matet kameler
Sett elefanter
Vært på akvariet
Kjørt igjennom løveparken
Spist middager på restauranter
Vært på tv
Drukket øl midt på torget.

Drikke øl på gaten er faktisk tillatt i Danmark.

På lørdagen var vi ute på en biff restaurant og spiste middag… mette og gode ble vi
Etter måltidet bestemte vi oss for å rusle litt i gaten. Hørte fort at det var noe som skjedde et par gater oppforbi så nysgjerrige som vi er, tuslet vi opp gaten for å se.
Etter å ha rundet et gatehjørne kom vi inn på en stor åpen plass der de hadde rigget opp storskjerm og diverse boder som solgte øl.
2 nordmenn måtte jo selvfølgelig spørre hva som skjedde og fikk til svar at det skulle vises direkte fotballkamp mellom Danmark og Cameron i forbindelse med Em i Afrika.
Tv dr2 var og på plass og filmet..and voila så var vi på tv.
På scenen ringte de opp langslagsspilleren som var på plass i Afrika og fikk lagoppstillingen og litt innside informasjon ang formen på spillerne.
Kjempe gøy å oppleve.

Da vi satt på ferjekøen for å komme oss hjem ble vi oppmerksom på at båten var forsinka med ca 1,5 time. Spurte ferjemannskapet om hvorfor og ble fortalt at det var pga det hadde vært uvær i Norge på veien ned mot Danmark.
Heldigvis så var uværet borte da vi var på båten. Jeg kan ikke fordra bølger, blir kvalm av mindre. Det luktet spye på båten så tydelig at noen har kastet opp på veien ned. Usj oppkast lukt er siste skrik.
Halv 2 i natt var vi hjemme. Jeg fikk stupt i seng mens gubben tømte bilen for det meste.

Slutter jobb kvart på 6, hjemme halv 7 og skal ha forening 7.
Haha den tror jeg kan stresse opp de aller fleste. Jeg har ikke handlet og ikke fått ryddet etter turen. Klesvasken er stor som en haug.
Og hva pokker skal jeg lage til gjestene på maks 10 min??
Lol..
Gleder meg til de kommer…
Første gangen jeg får se babyen til hun ene.
Vi har kjøpt gave som vi skal overraske henne med

Og sånn helt til slutt...nå har de vært her.
Har hatt en kjempefin kveld og babyen var bare helt nydelig :-)


Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.BlogglistenFollow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

Mannfolk burde ikke åpnet kjeften sin i det hele tatt når det kommer til damer og shopping vettu,hahaha.

godt dere har kosa dere da hvertfall,danmark er et land man lett kan trives i,thats for sure :)

klem