torsdag 3. juni 2010

Hommersåk

Ja som jeg skrev tidligere så skulle jeg på besøk til noen for første gang på Hommersåk. Jeg reiste inn og begynnte å lete etter gateadressen. Hadde fått litt informasjon på forhånd så jeg var 100 % sikker på at dette skulle gå fint.
Jeg kjørte inn i samtlige gater, igjennom ulovlige passeringer, sykkelsti , men klarte ikke å finne frem. Etter en stund så tok jeg frem mobilen og søkte på navnet og fikk et treff.. kom på at jeg hadde gps`en liggende i bilen så jeg punsja inn gateadressen og no problemo den guidet meg frem. Problemet var bare at den ville ha meg på en helt annen kant av Hommersåk enn det jeg hadde fått informasjon om ifra han jeg skulle besøke. Gps`en gjorde sånn at jeg fant frem til postkassen med navnet hans på...men arbeidbilen eller hus med husnummeret på var ikke til å spore opp.
Jeg ble nødt for å gi opp og reiste til hun jeg skulle besøke etterpå..
Da jeg forklarte henne at jeg hadde letet etter Astrids gate kunne hun fortelle meg at den lå der som jeg hadde kjørt første gangen, men på snuplassen som jeg antok var en blindvei , der skulle jeg bare kjøre fremover og følge veien videre. ØH?? Var det mulig mon tro...Jeg måtte selvfølgelig sjekke det ut da jeg reiste ifra henne og joda det stemte helt. Snuveien fortsatte og jeg fant astridsgate og fant ut hvor vedkommende bodde. Wow jeg følte meg da :-)
Da kan jeg ta besøket en annen gang..nå vet jeg hvor han bor.

Fikk pratet med May på telefonen i dag og det var kjempekjekt.
Hun begynnte å flire litt i telefonen og sa at det var så godt å høre dialekten min.
Mhm...det er litt forskjell på Oslo og Stavanger dialekter.
Godt å ha frøken blomst tilbake på jobb. Og søte A. var og der å holdt meg med selskap. Skulle ønske at jeg hadde halvparten av hennes gode humør. Den jenta der sutrer aldri.

Nei..knaske ferdig tomatene så stupe i senga..
Jobb i morgen , så campinglivet

Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.BlogglistenFollow my blog with bloglovin

2 kommentarer:

amastra sa...

litt sutring blir det jo ;)

Laila sa...

nei,vi skulle hatt innebygd gps inni oss,det hadde vært tingen.Men men,nå vet du det til neste gang ;)

Du er nå ikke helt borte når det kommer til humor og humør du heller da frøken ;) Jeg ler ofte når jeg leser her hvertfall,hehe.

håper du nå ligger med bena henslengt på bordet og kanskje nyter en cider?

god helg :)

klem