tirsdag 1. juni 2010

Jobb igjen :-)

Første arbeidsdag på en mnd. Utrolig godt å være tilbake, men samtidig litt rart.
En hel mnd er lenge og jeg føler at jeg har gått glipp av mye.
litt sykdom på jobb og mye å gjøre… akk ja alt er som normalt.
Presse seg oppi uniformen føles merkelig..har sprunget rundt i mine vanlige klær og nå plutselig uniform.
Klærne kom på plass og jeg kunne ta fatt på arbeids oppgavene..mange spørsmål og ingen å spørre. Hehe, sykdom og kveldsvakten manglet så det var bare å prøve å finne svarene selv. Sjefen kom i 9 tiden og hjalp :-)
Utrolig godt å se folk igjen..møte et smil i døren når enn kommer inn.
Kjøpe ei cola zero i cola automaten og hente frukt ifra kantina.
Pleier å være standar..og akkurat det fikk jeg gjort i dag.
Dro med meg en del medisiner som jeg skal ha liggende i skuffen på jobb. Lettere å ha noen esker liggende istedenfor å måtte huske å ta med hver eneste morgen.

Humøret er litt så som så.. har mange skumle tanker, men vet ikke helt hvem som leser bloggen så jeg vil ikke skrive noe om tankene i dag. Kan se i morgen om jeg ikke kan få rablete ned litt om det jeg tenker på. Ikke at jeg begynner å bli paranoid, men vil sjekke opp i noen småsaker som jeg funderer på før jeg kan si mer om årsak og hva som eventuelt kan gjøres.

Kurs i kveld.. er med blandede følelser jeg går der i dag.
Føler ikke at alt stemmer på kurset, men har bestemt meg for å gi det en sjanse til før jeg eventuelt kaster inn håndkleet.

Spent på hvordan det går hos Elkjøp i dag. Gubben skal klage for 4 gang på støvsugeren våres..sist gang fikk vi ny, men den nye stopper like mye som den forrige.
Kanon drid for jeg har virkelig lyst å ha en sånn støvsuger ,men den må fungere 100%. Om ikke vi får pengene igjen så kan jeg alltids bruke tilgodelappen på noe annet. Elkjøp har filmer, grillting, hvitevarer.. ja i grunnen mye enn kan bruke penger på.

Sjekket litt på nettet i går. Prøver å finne meg en rimelig isbitmasin som vi kan ha i campingvogna… mhm i know. Luksusvare i campingvogn, men problemet er bare at jeg drikker mye vann når jeg er i vogna, men siden vannslangen ikke er gravd ned så dypt så er vannet varmt om sommeren. Kjøleskapet i vogna er ikke verdens største heller ikke den lille fryseboksen..den rommer ikke en to liter med is en gang. Nytter ikke å fryse ned isbrett eller poser når plassen er liten. Varmt vann suger, men om jeg hadde hatt en isbitmaskin så ville det ha vært mye bedre. Litt luksus må enn unne seg selv om enn er på camping tur.
Vann er sunt og mye bedre i lengden enn brus.

Sånn helt på slutten før jeg logger meg av..
Fytti jeg gleder meg til å ta en halvliter på HANSEN-hjørnet

Mhm..vet at noen tok den setningen med en gang

Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.BlogglistenFollow my blog with bloglovin

3 kommentarer:

drømmefangeren sa...

*mosekosedegheltflat*

amastra sa...

Var utrolig kjekt å ha deg tilbake!! :D blir kjempekjekt framover, vi 2 skal rocke hele avdelingen ;)

og du er alltid velkommen i "Hansen-hjørna" :P


Hilsen "Fru Hansen"

Laila sa...

Jeg også føler at jeg har gått glipp av forferdelig masse om jeg har vært borte fra jobb over lengre tid...merkelig følelese,men man kommer jo som regel fort inn i det igjen da.

Tenke-tanker kan godt tenkes ut skikkelig før de skrives ned..så søk i vei etter svar ;)

haha,isbit maskin kan være lurt å ha i mange situasjoner,så håper dere finner noe smart som passer i campingvogna.

ønsker deg en fin kveld :)

klem