fredag 5. mars 2010

Endelig fredag og helg

Fredag og helg.
Mhm ordet helg er som musikk i mine ører. Godt med et par dager fri til å gjøre hva enn vil. Noen her på Jæren har bestilt snø, så nå laver det ned i bøtter og spann.
Personlig så var jeg i grunnen drita lei hele snøværet og hadde begynt å se frem til våren, men den gang ei. Stavanger er dekket av snø atter en gang. Jeg kjørte motorveien til jobb og der gikk det tregt..folk blir redde og halverer farten med en gang det kommer litt hvitt på bakken. Passer jo meg fint siden jeg er nervøs for å kjøre på glatta.
I dag klarte jeg å smiske meg innpå gubben slik at han stod opp på sin fridag for å kjøre meg på jobb. Han hentet meg da jeg var ferdig.
Snakk om service.

Har faktisk noen planer i helga… i morgen er det shopping med mamma.
Shopping er en stor utfordring for tiden, jeg er ikke så veldig glad i butikker og spesielt ikke handlesenter. Føler meg kvalt og inneklemt. Nå var jeg innom 3 butikker i går og det gikk fint, men i morgen er det snakk om litt større butikker og mer enn 3.

Sist gang jeg hadde en nedtur og var med mamma på shopping så gikk jeg i bilen å satt meg. Der satt jeg til hun kom ut. Hadde sagt at hun måtte bare kikke ferdig å kose seg så ventet jeg i bilen i mens..problemet nå er jo at det er sykt kaldt ute og det å sitte i bilen frister ikke så mye.
Men jeg skal ikke ta problemene på forskudd.. skal prøve å kose meg.
Lørdags kveld er det til min svigerinne og svoger, det blir gøy. De er så festlige å være i sammen med. Svigerinnen min sendte en melding i går til gubben for å høre om vi hadde lyst å komme å spise hos de…og klart vi har. Mesterkokkene på Sandnes som mikser til de utroligste retter. Ser for meg at det kommer til å gå en del i hvitløk.
Jeg som i grunnen skulle starte et nytt og bedre liv, men for så vidt så kan jeg jo skryte på meg at jeg har det og. Har virkelig tatt meg i sammen nå med tanke på å få i meg nok vitaminer og diverse. Da må jeg tenke meg om hva jeg spiser i løpet av en dag slik at det ikke blir feil. Jeg skal i alle fall prøve å gjøre det jeg kan for å få opp blodprosenten, jern og vitaminene. Får i meg masse frukt og grønnsaker, melk er det verre med. Skal gjøre et forsøk med yoghurt bare slik at jeg får i meg litt kalsium. Ellers blir det kalsium tabletter, men jeg synes jeg har mer enn nok tabletter å ta for tiden.

Natten var pyton, våknet mye og det får jeg igjen for i dag. Trøtt som bare det.
Gleder meg til å kunne sove litt lengre i morgen, men spørs om jeg får det. Våkner vel tidlig som vanlig.
Jeg har vel i grunnen ikke noe å klage på. Sover litt bedre nå enn hva jeg har gjort på lenge selv om jeg våkner enn del i løpet av natten.

Er ikke så veldig nedstemt i dag som jeg var i går..kan det være pga at jeg er sykemeldt 50 %? Jeg vil ikke tro det pga jeg vil ikke at sykemeldingen skal fungere bra for meg..da kan den fort bli en lett utvei enn annen gang jeg har det tøft.
Føler meg litt dum og når jeg endelig har kommet tilbake etter nesten et år med sykemelding, så blir jeg sykemeldt i desember og nå enda en ny sykemelding.

Hvilke signal sender ikke jeg ut til ledelsen på jobben. Jeg koster jo enormt i systemet deres. Enten må de sette inn vikar som koster penger eller så må de klare seg med en person mindre som vil si at det blir travlere på de andre. Hurra da føler jeg meg i alle fall skikkelig kul der jeg går hjemme. Greit nok i desember da var jeg så blodfattig og var på sykehuset slik at det ikke føltes helt ut som skulk, men nå som jeg begynner å bli blodfattig igjen og er nedstemt så vil jeg si at jeg føler at jeg missbruker systemet litt. Selv om det ikke er mine hensikter

Nå etter to år med psykisk lidelser som de så fint kaller det, så lurer jeg på hva det skal bli av meg. Det er et år siden jeg fikk diagnosen, 2 år siden jeg først kom i kontakt med akutt teamet ..fremtiden ser ikke særlig lys ut for min del.


Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


Blogglisten

Bloggurat

Follow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

Det snødde igjen her i går også...er som deg,lei av vinteren nå,nå vil jeg ha VÅR!!! Og så vil jeg få inn ekstra penger på kontoen så jeg kan komme meg avgårde til stavanger,hehe.

Det er bra at du har planer for helgen,noe å se fram til,og som du synes er kjekt :)

Jeg synes ikke du skal tenke på at jobben må sette inn vikar for deg,eller at de blir en mindre.De klarer seg alltid.Du skal tenke på helsa di,fordi den er viktigst for deg,og at du blir bedre gjør at du også klarer å holde ut bedre på jobben.Mer fit for fight :)

At du har en psykisk lidelse betyr ikke at det ikke blir noe ut av deg i livet.Det betyr bare at du må kjempe litt ekstra.Det gjelder å ikke gi opp :)

Fredagsklemmer til deg,og lykke til med shoppingen i morgen :)