tirsdag 9. mars 2010

Helse Norge

3 gang jeg skriver noe her i dag..
Jeg må virkelig få meg en ny hobby snart.
Det er en uke siden jeg var på bipolare kurset, der ting ble satt i gang for at jeg skulle få hastehjelp. Gubben tok kontakt med fastlegen slik som han avtalte med de, men de avtalene lederne skulle ordne har enda ikke skjedd. Jeg har ikke hørt et ord ifra jæren dps enda..takk gudene for at jeg ikke var helt på sammenbruddens rand.
Tusen takk helse Norge for en flott service dere kan tilby pasientene deres. Når enn er leder for en gruppe og er bekymret for at den ene der skal ta livet av seg pga depresjon..hvor lang tid skal det gå før pasienten hører ifra støtteapperatet?
Er vi bare en vits i deres øyner?
Synes det er dumt.
Nå vet jeg ikke om noen av lederne plutselig har vært innpå bloggen min å lest..det aner jeg ikke, men uansett så må jeg jo få hjelp som de lover meg. Heldigvis er humøret og formen mye bedre i dag, men jeg er helt utkjørt. Har sovet og sovet i går kveld, i natt, på dagen i dag og gleder meg til å stupe i sengs etter at jeg har blogget ferdig.

Jeg var så trøtt da jeg reiste på jobb at jeg svingte innom å kjøpte Bixit turbar kjeks…smakte nå så som så og gav ikke meg noe mer energi enn vanlig.
Tror jeg må teste ut den nye gerimax som skal virke innen en halvtime.
Power to me


Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


Blogglisten

Bloggurat

Follow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

helse norge gjør ikke alltid det de burde for folk som trenger hjelp..det er bare helt sikkert.Jeg liker ikke dette selv jeg..skjønner ikke at det ikke blir satt inn mer ressurser..er ikke norge et rikt land??

du skal unne deg all den søvnen du kan få,kroppen trenger nok å ta igjen for det tapte..

go for battery søte,det hjelper kanskje på å få opp energi nivået ;)

klem