onsdag 3. mars 2010

Å la andre ta over kontrollen

Hjertet banker
Pulsen slår
Er små uggen.
Jeg har ikke hele kontrollen lengre. Det er noe som plager meg.
Nå har jeg satt meg selv litt på sidelinjen og skal la andre ordne opp for meg.
Jeg skjønner at det er til mitt eget beste, men samtidig er det litt ubehagelig å ikke ha hele kontrollen selv. Jeg er en person som liker å ha full kontroll og la ting gå i mitt tempo.

Nå skal gubben snakke med fastlegen for å se hva han kan gjøre. De to lederne på kurset skal snakke med overlegen i dag for å få en mer plan over hva han kan gjøre. Det ble nevnt at han og fastlegen burde ha snakket skikkelig i sammen og kommet til en løsning i sammen. Akkurat nå er det litt forvirrende hva som skal skje og hvem jeg skal forholde meg til. Overlegen har med medisinene pga han er ekspert der og fastlegen skal behandle det andre. Det ble og nevnt at jeg skal få akutt hjelp ang diagnosen min..få hjelp til å leve med bipolare. Jeg vet ikke mer enn hva jeg har lest på nettet og har ikke så veldig mange å spørre om viss jeg lurer på noe.
Bloggen har vært min utvei der… det er godt å få skrive ned det som jeg føler og mener når jeg ikke alltid klarer å snakke om det.

Jeg vil ikke si at jeg har det fælt..jeg lider ikke.
Men når det både er mangel på blod, jern, vitaminer og stoffskifte er lavt + enn skal takle en bipolar lidelse i tilegg så kan det bli litt vel mye. Jeg er trøtt, kvalm og svimmel og når jeg da får en nedtur så føles den mye verre ut enn hva den faktisk er.
Det er utrolig så lite jeg husker for tiden, gjemmer beskjeder jeg får.

Fikk akkurat telefon ifra gubben om at han har snakket med legen, jeg er sykemeldt fra og med i dag 100% og har timeavtale i morgen. Klokkeslettet har jeg selvfølgelig glemt..
Vet ikke helt hva jeg synes om det å være sykemeldt. Trives så godt på jobb selv om jeg til tider kan være litt surmulen. Det er aldri vondt ment, bare et resultat av at jeg har en dårlig dag. Har gått noen uker nå og vært små uggen i formen.
Så nå ser jeg frem til å få en avklaring på blodprosenten og jernet.
Håper bare at de kan finne ut årsaken.


Jeg fortalte i går at jeg har bedt gubben om å skaffe seg en gjeldsforsikring.
Det var nok årsaken til at de holdt oss tilbake etter kurset i går for å høre litt mer. De ville få avklart om jeg ville forsøke å ta livet mitt. Ekkelt å tenke på ..ta livet mitt.
Jeg kunne forsikre dem om at jeg ikke hadde noen planer om det, men at jeg hadde gitt opp og ikke lengre hadde noen tanker eller meninger ang noe.
Sa at viss blodprosenten minker med en prosent hver mnd så vil det være tomt før jul og jeg kommer ikke til å være mer. Hun ene nevnte om det kunne være aktuelt med en akutt sengepost på huset slik at jeg ble passet på. Takket høflig nei til det tilbudet. Jeg trives best hjemme, selv om det helt sikkert er et kjempegodt tilbud.

Nattens søvn var dårlig, var oppe to ganger rett etter at jeg hadde lagt meg, våknet i 3 tiden av et mareritt som igjen gjorde at jeg ikke fikk sove på en stund, våknet i 5 tiden og var våken halv 7. Skjønner ikke hva som hindrer meg i å sove, jeg er stuptrøtt på dagen og trøtt om kvelden.
Lurer på om kroppen har vent seg til å våkne om natten..hva kan jeg gjøre mon tro for å omvende den. Nattesøvnen skriver jeg nok om i hvert blogg innlegg jeg har, men det er pga den er så viktig for meg og jeg vil så gjerne sove skikkelig. Skal jeg ta sovepillene så hjelper de en gang av og til, men jeg blir så trøtt utover dagen..føles som en skikkelig bakrus. Det er ikke aktuelt for meg å gå på jobb med. Jeg trenger å være våken og klar i hode når jeg skal hjelpe kunder

Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


Blogglisten

Bloggurat

Follow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

Det er godt å høre at legene samarbeider for å sette opp en best mulig plan for deg.Og du har god støtte rundt deg,av lege teamet,de på kurset og mannen.Det må være trygt.

Jeg tror nok en sykemelding er på sin plass når du har det som du har det nå.Er man trøtt og uopplagt,så klarer man ikke fungere optimalt heller.

Jeg skjønner dette med søvnen,jeg har det sånn selv. Tar jeg ikke noe å sove på,så ligger jeg å snur og vender i timevis.Våkner lett gjør jeg også,så da blir det fort lite søvn.

Nå får du bruke tiden du er sykemeldt godt,hvile,ta livet med ro,ta vare på deg selv,blogge mer? haha,gjør noe som kan koble av tanker.

sender over en klem <3