mandag 22. mars 2010

Nattbordet mitt

Nattbordet mitt ser ut som en slagmark.

Det er faktisk ikke tull en gang.
Alt for mye små ting plassert på en liten plate som henger på veggen.
Nattbordet mitt er kun en hylleplate som er blitt hengt opp på veggen. Liten plass som gjorde at vi måtte gjøre det beste ut av det.
Men uansett så ble jeg sittende i går å tenke at nå skal jeg rydde… men når jeg så nærmere så klarte jeg ikke å ta bort noe bortsett fra noe papir som kunne kastes.
Jeg har en liten rosa eske med en glass engel oppi som jeg fikk av drømmefangeren for 2 år siden da vi var i Oslo å besøkte henne. Jeg har og en ramme som jeg kjøpte på samme turen, den minner meg om da vi trasket en hel dag i Oslo og fant en kjempekoselig liten butikk i bogstagaten..så rammen blir
Det står to små firkantete metallbokser med bilde av noen søte engler på..oppi der ligger det et såpestykke..den ene fikk jeg av mamma og den andre av ei god venninne som jeg har tenkt mye på i det siste… har sendt henne masse godt ønsker og lykkeønskninger som ser ut til å ha hjulpet J
Så de to metallboksene må stå der som de står. Har en liten nøkkelring og ei spesiell fyrstikk eske som jeg og har fått i gave… bestemt ja at de blir.
Så til den siste tingen og den mobil laderen min som står der siden det er bordlader… jo den må jeg jo ha der. Kom på at det er og en liten rund eske som står der pyntet med masse perler..har noen smykker oppi der.

Så alt i alt … dette rotet mitt er jo minner, gode minner … gaver jeg har fått fra venner.

Klart det må få stå. Er koselig å ligge i senga og bare kikke på minnene og tenke tilbake på da jeg var i Oslo og hadde det kjempe kjekt eller snille mamma som kom med en boks såpe med engler..de fineste englene jeg vet om.

Litt rot må enn tåle så lenge som det er et spesielt rot som betyr noe.
På gubben sitt nattbord ser det mye verre ut, han har et stort bryllupsbilde av meg der + en bamse som det står i love you på, den fikk han av meg for et par år siden, lader til mobilen samt andre små saker som han har samlet opp.

Når jeg ser i ukeblader der de har laget hjemmereportasje om hvordan folk har det hjemme enten pga de er kjendiser eller pga noen har pusset opp for minst mulig og vil vise hva de har fått til… hver gang jeg ser et nattbord der så er det ryddig og pent. Kun en lampe eller ei bok på.
Tanken slår meg jo om det bare er meg og gubben som har nærmest rasfare på våres nattbord eller om det er andre i samme situasjon som oss


Det er så mye snakk om at folk med bipolare er ekstra kreative.
Lol..det var derfor jeg ble så fristet til å legge ut to ting jeg har malt.
Jeg er kreativ, men det jeg lager ser som regel aldri helt godt ut. Det blir som regel kastet eller gjemt bort i en skuffe. Jeg handler på maling, pensler og lerret og går i gang med stadig nye prosjekter. En gang var jeg helt oppslukt i gråblyant og forsøkte å lage noen tegninger, men siden jeg ikke har kommet lengre enn til fyrstikkmann nivået så gav jeg fort opp. Smykkedesigner var og et prosjekt jeg hadde. Brodering drev jeg lenge med, men nå har det ligget helt på hylla. Tenkte jeg skulle ta med et sytøy i påsken for å se om jeg ikke kunne krølle meg i sammen i sofaen og bare kose meg. Det aller beste påfunnet var vel da jeg kjøpte meg heklenål og bok om hvordan enn hekler. Haha det gikk i alle fall ikke godt. Strikking går greit så lenge som det bare er rett og vrang masker. Har et par skjerf jeg har strikket. Hver gang ei venninne av meg skal ha baby så får jeg alltid et innfall om at jeg skal strikke en jumper eller jakke til babyen. Nja..har enda ikke fått en jakke eller jumper ferdig. Den første jeg skulle strikke til er nå konfirmant.

Uansett så kan jeg vel si at jeg er kreativ som stadig finner på noe nytt, men resultatet er det verre med.

Tanken som teller var det ei som sa til meg en gang..kanskje jeg skal bruke den nåJeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


Blogglisten

Bloggurat

Follow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

alle har vel en tendens til å sette masse rare dingsepumbser på nattbord og andre hyller..selv har jeg ikke så mye på mitt nattbord da,en lampe,ei vekkerklokke og en håndkrem.Thats it..men på hyller og reoler på stua står det ting overalt..ikke noe jeg vil kalle rot akkurat,da det for det meste er bilder og engler,haha.Noen planter har jeg også...men ja..

Det er kjekt å gjøre noe håndarbeid,eller å male og tegne.Jeg skulle ønske jeg kunne tegne,for det er jeg virkelig ikke god på. Drev også en del med brodeing for mange år siden,men det er ikke noe for meg lengre.Jeg har såvidt begynt å strikke litt,men nå blir det mest å male,og sy på symaskina...men det er jo noe,og gøy er det jo å holde på med.

Men en dag så skal du se at du får ferdig noe du har begynt på,haha..det tar bare litt tid før man orker å sette seg ned for å gjøre det ferdig...

ønsker deg en fin kveld.

klem