lørdag 13. mars 2010

Shoppingen


Da var det nye dopet hentet..
Husker ikke navnet på det ,så jeg er kjempeglad for at jeg stadig får nye oppdaterte medisinkort av fastlegen. Greit å ha liggende viss jeg en dag skulle ligge med "buken" i været og ute av stand til å gjøre rede for meg.
Kan i det minste prøve å vinke med det hvite arket som viser hva jeg skal ha og hva jeg har tatt av lykke stabiliserende dop.
Hm..den lykken svikter. Vil ikke akkurat si at jeg stråler av glede.
Men nå skal jeg kaste alle sorger til sides og satse på at siste tilskudd av piller vil funke. Igrunnen er det ikke en antidepressiv medisin, det er en form for vitamin.Blanding av vitamin b12 og folinsyre. Jeg er like forvirra som da jeg fikk lappen av legen om å hente det. 249 kr koster herligheten som skal få opp vitaminene i kroppen.

Ble rammet av litt shopping galskap idag, kom hjem med hele 3 ytterjakker.
Rosa, grønn og sort. LOL...vil nå ikke si at gubben strålte av glede da jeg presenterte kvitteringen på 1700 kr.Klarte å komme hjem med en påskekylling og. Nærmer seg jo påske og det kan være greit å ha litt påskepynt hjemme

Har lagt i et par flasker med vin i kjøleskapet som jeg skal ha med i kveld. Har tatt morgendosen min og skal kose meg uten kveldsdosen i kveld siden vi skal til et vennepar og jeg har lyst å ta et glass vin.
Igrunnen så burde jeg ikke hoppe over en dose..det er jeg fullt og helt klar over, men samtidig så vil jeg leve litt og. Ikke bare være sykdomm og lidelse.
Skal slå løs det korte håret jeg har og bare kose meg i kveld.
I morgen venter hverdagen og virkeligheten igjen.

I will never be affraid again
I will keep on fighting till the end
i can walk on water i can fly
I wil keep on fighting till i die

Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


Blogglisten

Bloggurat

Follow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

haha,typisk bipolar og få maniske øyeblikk hvor man går litt amok med penger...men kjekt å ha klær da :D Du kommer sikkert til å få brukt de jakken uansett vettu ;)

håper du har kosa deg i kveld med vin og venner :)

<3