onsdag 24. mars 2010

Reklamen ifra google

I går la jeg meg og brettet dyna godt over hode..bare ansiktet som stakk ut.
Lå bare og ventet på å få sovne. Godt å mykt og varmt. Tror jeg kan si at jeg har verdens beste hodepute. Kjøpt på Ikea så den er litt større enn det de andre hodeputene er som selges i andre butikker. Anyway… så lå jeg der og var nesten i drømmeverden da en katt begynte å små hyle på utsiden. Jeg tenkte som så at den går nok snart bort så prøve å la tankene svinge over på noe annet… ole lukkøye jeg er klar til å sove.
Dessverre så ga ikke katten seg med det første og jeg ble fly forbanna og var klar til å bare opp å gaule ut noe av vinduet..da jeg satt oppreist i senga klar til å virkelig få ut mine meninger om katten slo det meg, lyden kom ifra soverommet. Gubben lå på ryggen og lagte plystrelyder med både munnen og nesten. Det var ingen katt, men gubben.
Dunket til han i siden slik at han rullet seg rundt og det ble stille… da var jeg klar igjen til å møte drømmeland…

Siden jeg er så flink til å hoppe ifra det ene emnet til det andre så må jeg jo bare skrive litt om middagen jeg hadde i går med 3 andre jenter. Vi var på Lonestar på Ålgård. Kanon goe middag og det var så kjekt å se de andre igjen.. var der rett før 5 og reiste litt over halv 8..hehe ikke ofte jeg sitter så lenge på en restaurant, men stemningen og maten og folka var bare helt supre.
Neste gang skal jeg ha meg en is og kakao med krem på.. springe en ekstra runde rundt bygget slik at jeg har plass.

La merke til at Google har kommet med en flott reklame snutt på siden min. Jeg har selv avtalt at de skal ha litt reklame, men etter gårsdagens innlegg så har det nå kommet et bilde der det står Gud elsker deg etterfølgt av noe annet.
Jeg begynte jo å le… var bloggen min i går så grusom.
Hehe jeg er da ikke så halvgal.
Så nå at det var kommet en ny reklame...lurer på om de skifter hver time eller noe.
De har alltid hatt reklame som har minnet litt om ting jeg har blogget om , men det med at Gud elsker der var jo bare festlig.

Sitter å ser på nyhetene...det er bare togkatastrofen i Oslo som preger hver avis på nettet og hver nyhetssending. Tragisk...døde og folk som er sendt på sykehuset.

Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


Blogglisten

Bloggurat

Follow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

du får ordne med snorkeplaster på han der gubben tror jeg,kan da ikke drive å gnåle som en jævla katt da...
Djezez....og der kom gud inn i bildet...så fort kan det gå gitt...

godt du kosa deg med middag og jentene,en kakao med krem er niiiceee.

ønsker deg en god kveld :)