lørdag 6. mars 2010

Handle tur med mamma

I try harder, more than ever before
Slowly I started to trust my heart so much more

Lørdag...shopping dagen .
Dagen da jeg skulle ut på shopping med mamma. Nervene var litt i spenn da jeg reiste for å hente henne. Butikker skremmer meg mer enn det er mulig å beskrive.
Gi meg vinger så jeg kan fly når alt presser på.
Gi meg en kappe jeg kan gjemme meg under når alt er stort og skummelt.
Den første butikken hun ville innom er der vi jobber.. sukk ,det er jo totalt kaos der på lørdagene. Kamp om å finn en ledig parkeringsplass og enda verre å komme seg igjennom kassen når enn er ferdig med runden i butikken.
Traff kjentfolk inni butikken som gjorde at jeg måtte stå der enda lengre.
Svett i hendene og nervøs kikking rundt meg mens jeg klarer å trylle frem et falskt smil...joda jeg er nok et syn for de fleste.
Etterpå bare det rett til Kvadrat..som blir kalt for norges største handlesenter.
Klart det !!! bare sendt en depressiv person inn dit. Angst og enda mer svette i hendene....men heldigvis overlevde jeg det og.
2 store plasser og jeg klarte det...klapper litt i hendene for meg selv og jubler inni meg. Den lille blomsterbutikken på slutten ble jo bare småtteri i forhold til resten.
Kan det være smykket sin årsak at det gikk så fint? Satt akkurat å kikket på det og så at det er en nøkkel, en budda figur, falske penger og en engel som henger rundt halsen min... bringer disse sakene lykke ?
Nei det blir vel bare å spekulere og stemmer nok ikke.
Da jeg kom hjem var jeg rimelig trøtt i hode og kunne sikkert ha sovnet på flekken. I stedenfor ble det å sitte å surmule i stolen. Knurre litt til gubben som igrunnen er helt uskyldig. Problemet hans var bare at han var i nærheten da jeg var tom for tanker og stresset etter en kort handle tur

Ser at jeg har 42 lesere på bloggen min idag..lurer på hvem som orker å lese dette rotet jeg klarer å ramble ned :-)
Føler ikke jeg har noe budskap å komme med, bare klaging over hvordan jeg har det.
Men koselig er det å se at noen tar turen innom for å se.
Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


Blogglisten

Bloggurat

Follow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

jeg synes det er bra at du kom deg gjennom alt dette i dag jeg.Se positivt på det,du klarte det selv om det var vanskeli. Gi deg selv et klapp på skuldren,og gled deg nå over alt det koselige du skal gjøre i helgen.

positive tanker oversendes herved til deg.

klem