tirsdag 9. mars 2010

Koselig mail :-)

I går løsnet enn del av det mørke i meg.
Endelig kunne jeg synge ut...og det mente jeg.
Hadde det greit på jobb, men var stuptrøtt så da jeg kunne gå hjem var jeg nok den raskeste ut døra. Kom hjem og hadde fått den skjønneste mailen enn bare kan få på en deppa dag. Humøret mitt vokste jo med en gang.
Jeg skal ikke legge inn mailen her men kan lime inn de to siste setningene :

Du er ei tøff dame. Jeg ser virkelig opp til deg!
Kjempeglad i deg, fine, fine Mopetti.

Måtte jo forandre navnet mitt før jeg la det ut her. Å så skjønne mail å få.
Alle som har en dårlig dag/periode skulle ha fått en fin mail av noen de kjenner..det hjelper så godt på. Selv om personene ikke er ute etter oppmerksomhet så trenger alle en påminnelse om at de faktisk er verdt noe i dette livet og at folk bryr seg om enn.

Gikk å la meg med et stort smil, følte behov for å ha en middagshvil i går som varte i 4 timer. Lol så da jeg skulle legge meg for kvelden var det bare å finne frem noen små hvite som skulle hjelpe meg å få sove.
Våkne halv 8 om kvelden og forvente å sove igjen etter et par timer er håpløst. Jeg klarte i tillegg å drikke 1,2 liter med vann,saft og juice før jeg la meg igjen siste gangen, men det gikk fint. Jeg sovnet etter en halvtime og var oppe ikke mer enn 3 ganger på do.

Så var jeg så heldig og fikk meg en ny venn på fjesboka. Det gledet meg :-)
Hun er kanskje på msn og...der har jeg ikke fått vært inne å sett enda,blir nødt for å ta det senere siden jeg reiser på jobb om en time og er ikke hjemme før halv 9 i kveld.

Snøen er enda mindre i dag enn i går

Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


Blogglisten

Bloggurat

Follow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

heisann :)

var opptatt hele dagen i går så fikk ikke vært på msn ;)

kjempe koslig å få en sånn mail,som du sier,alle burde fått sånne oppmuntringsmeldinger.Det gir oss styrke,og en påminnelse om at man ikke er så ille som man trodde.

så bra at du fikk deg skikkelig søvn,du trengte jo det.

klemmiser