torsdag 18. mars 2010

Snart påske :-)

Det var en utrolig kjekk kveld i går med jentene ifra jobben. Vi koste oss med belgiske vafler og is. Pratet og pratet, hadde det ikke vært for at jeg ble trøtt så hadde jeg nok sittet der til midnatt. De er så koselige at enn slapper så godt av i deres selskap.

Det verste jeg vet er å gå på besøk til folk der enn ikke helt føler seg vel og blir sittende litt stiv på pinnen. Godt å krype godt oppi sofaen og bare kose seg.

Prøvde å sove lenge i dag, men var lysvåken rett før 9 og kravlet ut av senga litt over 9.
Svelget mine piller og ventet til jeg kunne klemme i meg frokost. Kjente jeg var sulten da jeg stod opp og det er det sjelden at jeg er.
Jubelen stod nesten i taket da jeg fikk servert frokost av gubben.
I kveld skal jeg øke litium dosen..blir spennendes å se hvordan det går.
Magen pleier ikke å være så veldig takknemlig for ekstra medisin.

Grynt..har visst en time med overlegen og i morgen. Verdens kjekkeste fyr, men akk nå er jeg litt lei av alle leger og det styret det medbringer.
Fred og ro er hjertelig velkommen hit.
Styr og stress kan bare gå sin vei

Snakket med min tante i går som kunne fortelle meg at b12 og folinsyre faktisk er noe som er arvelig..både hun og min morfar har det. Morfar fikk b12 sprøyter da han levde og tante bruker samme medisinen som jeg nå har fått mot b12. Tror den heter Triobe, viss ikke så er et nok noe som ligner på det navnet. Men det er noe jeg skal ta opp med fastlegen neste gang jeg skal til han. Uansett så tror jeg ikke at det spiller noen rolle for meg..medisinene må jeg nok ta enten det er arvelig eller ei.
Spurte om tante hadde hatt problem med blodprosenten og det hadde hun ikke.
Det har jeg ikke arvet ifra noen bortsett ifra meg selv.

Ble grepet av rydde basillen tidligere i dag, var godt å få gjort noe før jeg reiste på jobb. Kåken trenger en skikkelig vårrengjøring. Vasket masse klær og selvfølgelig så har det vært en papirlapp i en av lommene slik at når jeg da hengte opp disse nyvaska klærne i stua så ble parketten fort dekket av hvite små papir biter. Så nesten ut som det har snødd i stua..ja jeg har enda ikke tatt det vekk. Lar det være til i morgen. Å la støvsugeren svive halv 9 om kvelden er å torturere naboene. La det være ro i hus og hjem og la det nå bare flyte noe papir på gulvet.

Skal pelle ræva mi inn til nav i morgen med alle kvitteringene slik at jeg kan få frikort. Hadde rett på frikort i midten av februar så jeg er mega treg med å få ting gjort. Men i morgen er det den store dagen..da skal papirene leveres og jeg skal søke om frikort.

På tirsdag ble det nevnt at isbad var veldig bra for de med psykisk lidelse. Jeg som alltid pleier å hoppe uti vannet midt på vinteren burde jo vært frisk. I fjor var jeg uti elva på campingplassen 2 januar og året før var jeg uti i påsken.
Gubben tok bilde av meg da jeg var uti i påsken..ser bare hodet mitt og masse snø og isflak. Naboen i vogna tok bilde 2. januar..de ligger nå ute på facebook.
Trusa mi er avbildet og lever nå sitt eget liv på fjesboka.
Jeg har i grunnen et ganske så festlig liv om jeg skal få si det selv.
Bare så synd at jeg ikke alltid klarer å se det selv.

På jobb i dag så stod det en tallerken med to mandariner på. Ikke vet jeg hvem som hadde lagt de der, men jeg gikk nå stille og rolig forbi de et par ganger..da jeg gikk forbi de for tredje gang så måtte jeg jo snappe med meg en. Lusket meg til pulten og smattet i meg mandarinen … kjempefornøyd med å ha gått på slang for første gang på år.
Mhm..vet at de ikke var mine, men når folk er så lite smarte og legger de ifra seg der når de vet at jeg skal være på jobb. Ja da ber de nesten om problem.
Mandariner er jo så godt og jeg klarer ikke å gå forbi når de formelig roper på meg J
Ok så de roper ikke da, men nesten… svak hvisking.

Det nærmer seg påske og jeg gleder meg. Ikke til fridagene, men til å komme inn i campingvogna igjen. Det er en tradisjon at vi reiser inn og er der i påsken. I år kom påsken ganske tidlig så det blir nok kaldt. Men når jeg sitter i campingvogna og ser ut på alle andre vogner der de har tent levende lys over alt så er det bare helt topp. Det er så koselig å se på. Tusle forbi naboene på vei til do og slå av en liten prat. Hoppe innom i døren hos noen på kvelden eller bare sitte i si egen vogn og se en god film og knaske på popkorn. Påsken er snope tid.. jaja hver dag er nå en snopedag for meg. Jeg har alltid en grunn til å trykke i meg snop viss jeg vil.
Heldigvis så klarer jeg å holde meg unna, men pepsi max og cola light der er jeg enda svak. Bare må ha følelsen forsvinner aldri der


Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


Blogglisten

Bloggurat

Follow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

godt du kosa deg i går da,det er godt å gjøre litt andre ting enn bare å sitte hjemme hvertfall.
belgiske vafler er goooodt by the way....

Jeg måtte ta triobe tabletter da jeg hadde lave b-vitamin verdier for et års tid siden,så du er nok på rett spor der ja ;)

påååskee...godt å ha fri assa,men jeg hater alle høytider som medfører mat...haff!! men litt påskesnop er det alltids plass til,haha.

ønsker deg en god natt :)