fredag 19. mars 2010

Fredag og starten på helga

Var hos overlegen idag og kom 295 kr fattigere ut derifra.
Er helt sykt at en vanlig fastlege tar 172 kr, mens en på poliklinikken på dps tar 295 kr. Tenk på alene mødre som sliter med problemer og kanskje ikke har råd til å gå til spesialist for å få hjelp. Tragisk, dårlige helse Norge.
Det skulle vært lik takst over alt... men godt at det finnes frikort.
Jeg har endelig tjent meg opp til frikort så nå betaler jeg ingenting.
Hadde planer om å reise innom nav i dag , men jeg hadde rotet litt med tidspunktet hos legen så den som troppet opp klokka kvart på 9 i dag var jeg.
Legen gikk forbi og sa at jeg hadde tid klokka 10 og spurte om jeg var klar over det...jada klart jeg vet, jeg er bare ute i veldig god tid. Lol
Neste gang jeg skal til overlegen skal jeg ha med gubben. Jeg sa at han måtte finne seg en lapp og skrive ned spørsmål etthvert som de dukket opp slik at han kan ha utbytte av timen. Greit å la han få spørre om ting han lurer på som jeg ikke kan svare på. Det at jeg har bipolare vil ikke si at jeg er ekspert på sykdommen. Tvert i mot.

Siden det er fredag så burde jeg ha jublet over at det var helg , men jeg er ikke så heldig. Det er jobbe helg så jeg må nok tidlig opp i morgen og.
Neste helg har jeg fri..lang helg.
Heldigvis har jeg en flink gubbe som hjelper meg her hjemme. I dag da jeg kom hjem så var det nyvasket gulver, vaskemaskinen stod på og samtlige klær var brettet fint i sammen. Det var igrunnen bare å slenge seg nedi go`stolen og sløve mens gubben lagte middag.
Ble noe enkelt men godt til middag..gubben fikk bestemme siden han ville lage maten..kjøttdeig og ris med sursøt saus. Utrolig godt.

Hadde en dårlig natt med lite søvn så det blir tidlig kveld i dag. Satser på å få meg en god natts søvn slik at jeg er uthvilt til i morgen.
Skal jobbe med så snille folk som fortjener at jeg og er smilende og blid mot de.
Akkurat sånn som de alltid er i mot meg.
Vil ikke røpe hvor jeg jobber pga jeg vil være annonym og vil ikke henge ut arbeidsplassen selv om jeg ikke har noe negativt å si om jobben min.

Tidligere i dag satt jeg å vurderte om jeg skulle begynne å male igjen.
Det var en periode der jeg var veldig aktiv på maling..luktet oljemaling i hele leiligheten...som regel ble maleriene veldig mørke og dystre og jeg merket at jeg stadig malte meg selv . Er kun et bilde jeg har hengende på veggen..så jeg får tenke litt til før jeg bestemmer meg om jeg skal eller ikke skal..

Ønsker alle leserene en riktig god helg :-)

Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


Blogglisten

Bloggurat

Follow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

De tar seg godt betalt,det er helt sikkert,men enda godt man kan betale seg opp til frikort :)

det er ikke så dumt at gubben skriver opp ting han lurer på,for som regel glemmer man hva man hadde tenkt å spørre om når timen endelig er der...

kos deg på jobb i morgen,og så håper jeg helgen din forøvrig blir fin.

klem