mandag 17. mai 2010

17 mai

Endelig kom dagen jeg hadde gledet meg så lenge til.
Aner ikke helt hvorfor...om det skyldes gleden i barnas ansikt, alle flaggene som vaier i vinden, festkledde mennesker hvor enn øyet ser.
Siden jeg var litt smågira i går kveld så gikk det noen timer før jeg klarte å roe meg ned. Sang 17 mai sanger i senga for gubben, noe som ikke var fullt så populært.
Da jeg endelig sovnet i 3 tiden sov jeg som en stein...klarte å få med meg korpset som spillte i gaten, men er ikke helt sikker på hvor mye klokka var.
Meg og gubben tok på oss finklærne og gikk opp til skolen for å se på barnetoget.
Jeg trodde seriøst jeg skulle dø av kuldesjokk. Lår og legger krympet inn med flere cm i den kalde is-vinden.
La merke til at jeg trenger nye sko...de sorte finskoene var utslitt og var klar for søppelkassen..så brunskoene måtte frem, men ble ikke helt det samme.
Toget kom og gikk og vi kunne springe hjem å få varmen i oss igjen.
Gubben satt igang med å male stakittgjerdet ute og jeg fikk rydda litt inne.
Dagen gikk så alt for fort, men så måtte jeg ha en hvil midt på dagen som nok skrumpet inn dagen godt. Vi klemte i oss restene av kinamaten og satt oss ned i go`stolene før gubben sprang ut for å male siste rest. Fy søren så fint det ble med maling på treverket...nå ser enn helheten i det
Gubben har nå fått rekningene og sitter her å betaler bare så pengene fyker ut vinduet, mens jeg sitter å blogger.
I morgen er atter en ny dag, gubben skal på jobb og jeg er fortsatt sykemeldt ut mnd. Må prøve å fylle dagen med noe sånn at jeg ikke går på veggene.
Bipolarkurs i morgen...gleder meg til å møte de igjen. Sist gang lå jeg på sykehuset.
Høre hvordan det går med de andre.
Jeg har en legetime og denne uken, men er usikker på hvilken dag og når jeg skal være der. Ser ut som jeg må ringe i morgen å spørre de om når jeg skal komme sånn at ikke timen går ifra meg.
Avtale boka mi hvor har du gjemt deg mon tro... nå ser jeg hvor avhengig jeg er av den. Kanskje dagen i morgen skal gå til å rydde her...rydde med en arm :-)
Alt er mulig..det umulige tar bare litt lengre tid

Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.BlogglistenFollow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

dere har fylt dagen godt i dag da i det minste. Har ikke vært det helt store været her heller,om det er noe trøst...det har ikke vært så kaldt,men det har regnet litt,og det har vært overskyet. Og vettu hva? I borgertoget så jeg en gutt som hadde et hoppehjul..hahaha,da tenkte jeg på deg. Han boinga seg fram...fønny.

Håper kvelden blir fin og,kos deg så mye.

klem