tirsdag 18. mai 2010

Piller til glede eller besvær

Så var det nok et bipolare kurs og temaet ble :
Hvordan få mopps til å bli flinkere til å ta pillene sine.
Forslagene var mange og veldig gode, men det er ikke alltid at jeg ikke ønsker å ta pillene mine, noen ganger så glemmer jeg det helt av.
En pille skal tas 30 min før frokost, 8 piller bør tas med et måltid pga bivirkningene, en pille skal tas i 10 dager så opphold på 16 dager ..så nye 10 dager osv.. så er det andre piller som skal tas daglig. Sovemedisinen bør jo ikke tas alt for sent.
Alt dette kan ofte bli litt for mye å huske på, og når jeg er ute på noe eller er på jobb så blir jeg ofte opptatt med ting og glemmer helt av medisinene..Bare rot ifra min side.
Samtidig så har jeg den stadig negative følelsen av å ta piller. Hater hver eneste pille jeg må ta og har virkelig ikke lyst til å svelge noen av de.
Så min plan for de neste 14 dagene er å _
Snakke med legen for å høre om det kan bli en lettere måte å få ned pillene på. Kanskje jeg kan ta mange på en gang.
Et annet punkt er å sette alarmen på mobilen når jeg skal ta pillene..da vil jeg ikke glemme av å ta de, må bare huske å skru på lyden.
Pillene mine er nok mer til besvær enn de er til glede.

Leste en blogg tidligere i dag.. en som kritiserte andre sine måter å blogge på.
Hun var veldig kritisk til folk som brukte bloggen som en dagbok.
Hallo våkn opp menneske og hold deg unna de bloggene og heller respekter at vi alle er ulike. Tenk om flere hundre tusen bloggere skulle ha skrevet det samme som hun.
For en kjedelig bloggeverden det hadde vært.
Jeg er fullt og helt klar over at min blogg dreier seg for det meste om sykdom, men det står nå i profilen min og...det jeg vet at det blir en litt dagbok blogg...så jeg håper at hun som misliker dagbok blogger ikke leser min.Det hadde jo bare ødelagt hennes dag.Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.BlogglistenFollow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

det er ikke alltid like enkelt å huske på å ta pillene sine..det er fort gjort at det bare ramler helt ut...gjør det selv av og til også..

ja hærregud,hvorfor gidder egentlig folk bry seg med hva andre skriver i bloggen sin?? de trenger jo ikke lese andres blogger om de finner dem kjedelige..men men,noen må vel ha noe å skrive om når de ikke har noe fornuftig å skrive selv...

håper kvelden har vært bra :)