søndag 16. mai 2010

Trøtt i trynet dagen før 17 mai

Omg... idag er jeg jammen trøtt i trynet.
Satt oppe til halv 5 for å se på Raw wrestling og satt på vekkelklokka på 9 sånn at jeg ikke skulle sove vekk hele dagen. Tøft å stå opp med bare noen få timer på øyet.
Til gjengjeld så kan jeg legge meg tidlig i kveld å være uthvilt til 17 mai.
Gleder meg til å se på to småjenter som skal gå i 17 mai toget. Har lovet de at siden vi ikke er i campingvogna så skal vi få med oss toget dette året.
Folketoget tviler jeg på at vi reiser å ser på...det er jo totalt kaos hver gang. Kunne nesten trodd at halve Norge samlet seg i en gate for å se på det samme toget.
Et sant mareritt å finne parkeringsplass...og når en første finner parkeringsplass så må enn forsøke å finne en plass å stå... for voksne folk er som regel ifra 160 cm og opp til 190 cm.. Mops er ikke mer enn 150..noe som gjør det til en utfordring. Det å forsøke å se over noen som er høyere enn deg selv er jammen ikke lett. Lol
Nei ..takke meg til barnetoget, så kaffe på terassen her. Se på folk som går forbi med flotte bunader og vifter med flaggene. Gleder meg faktisk til å bli vekket tidlig om morgenen av skolekorpset som går å spiller i gaten her. Det har jeg bare opplved en gang tidligere de siste 20 årene. Wiii så positiv jeg er fortiden.
Skummelt...men så føler jeg meg super og. Har ingenting å klage over.
Blodprosenten er oppe på 9,8, hånden er mye bedre.
Life is fine
Life is good
Life is <3

Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.BlogglistenFollow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

hahahaha,nei,å stå å se på tog med sinnsyke folkemengder er ikke noe for oss dverger,det er helt sikkert...kanskje vi skal gå til anskaffelse av sånne fjærsko,sånn boing boing fjørsko,sånn at vi kan hoppe opp når det er noe vi vil se..

godt at hånden og blodprosenten er bedre :)

kos deg så masse i morgen frøken,hipp hurra og hurra meg rundt.

klem