søndag 28. februar 2010

I morgen er dagen

I morgen er det den internationale dagen mot selvskading.
Det er på en måte synd at det ikke er noe markering her i Stavanger ,men samtidig litt bra og, for da viser det at det kanskje ikke er så mange selvskadere her i lokalmiljøet. Det kunne uansett vært greit å fått til noe for de som eksisterer her i Stavanger, mange har nok lyst på mer info og hjelp til å takle det. Jeg håper at det en dag kommer hit til Stavanger eller Sandnes
Jeg vet at det er markering i Oslo, jeg ble innvitert i fjor. I år skal det være en hel dag med diverse foredrag ifra psykologer og vanlige leger . Desverre så fikk jeg ikke sett det før det var for sent til å melde seg på. Det hadde vært utrolig kjekt å vært med på og ikke minst lærerikt. Jeg kunne tatt fly til Oslo og vært der hele dagen for å så tatt natttoget hjem.
Jeg er litt ekstra opphengt i det med selvskading..men det er bare så vanskelig å godta at jeg selv driver på med det og jeg vil gjerne lære hva det er som får hjernen til å utsette en person for noe slikt.

Spurte gubben i dag hva han ville sagt om fastlegen hadde ringt hit og spurt han om hvordan det gikk... ikke så bra , fikk jeg til svar.
Hm..så gubben synes ikke at det går så bra med meg for tiden.
Jo ja nja han kan vel ha rett i det.
Har jo hatt bedre dager , selv om ikke dette er de verste jeg har hatt.

Hadde middagsgjester i går..va kjempekoselig å sitte rundt bordet med gode venner å spise en god middag og le godt. Vi hadde det så festlig..flira og lo i fra de kom til de gikk. Hun ene hadde vondt i kinnbeina så mye som hun hadde ledd.
Da vet enn at kvelden har vært vellykka ...lol merkelig måte å si det på, men når gjestene har ledd mye da vil jeg si at de har hatt det kjekt.

Ble mye surr i skrivingen i dag..men litt rot klarte jeg nå å få skrevet ned på bloggen min + et par sjarmerende skrivefeil :-))

Jeg har plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


Blogglisten

Bloggurat

Follow my blog with bloglovin

1 kommentar:

Laila sa...

skjønner godt at du vil delta på markeringen av dagen for selvskading..men det kommer alltid nye muligheter de neste årene. Og du kan jo markere dagen selv,på din måte :)

når mannen din merker det på deg,så sier det jo litt. Så jeg håper han er der for deg :)Vet han om den siste kutte episoden?

så koslig at du fikk en så fin kveld i går da,venner og latter forlenger livet :)

klem